Monday, May 30, 2011

konvo??

ya tak ya.
ada juga yang bertanya.
tak tulis or masuk kan pic konvo?
tulis?
ramai yang dah bertulis.
jadi saya pun malas.
hehehe.
the best part, aizad ada.
dah jumpa dengan family aku :)
baru kau tau ya nervous dia macam mana!!
padan muka kau!! :)

pic konvo??
nanti budak-budak ni tag di mukabuku.
kan senang :)
kakak aku tanya, ko tak banyak pon gambo ramai-ramai.
jawapan nya senang je.
aku malas nak berebut sapa nak ke depan.
da lah kaki aku sakit.
amik pic pun nak kena berebut??
memang tak lah.
bia je lah pic aku terselit.
nanti aku da ada nikon sendiri, aku amik la pic sampai mati :)
tak perlu nak berebut.
hape pun tak jadi.
hape pun tak boleh.
tunggu lah konvo degree nanti.
mintak-mintak dapat la nikon tuh.
tak pun, hopefully aizad nasir dah ada.
saya boleh jadi model 24jam :))

tata :)

1 comment:

  1. yg penting capture aku skali gune nikon tu ye..hehe..=)

    ReplyDelete