Sunday, August 5, 2012

ready kah aku?

yehaaa.
lama dah tak update blog ni kan?
if ayat 'cliche' dah berhabuk dah. ooo wat ever [gaya nabil]

check list:
1. beg- checked
2. shoes - checked
3. document penting - checked
4. telekung - checked
5. make up - errrr (garu kepala)

comment:
ok, yg no. 1,2 dan 5 ni buat aku pening sikit. beg yang mana la yang sesuai untuk aku bawak ke praktikal. but the most important thing is beg tu perlu lah mempunyai ruang yang luas untuk aku isi barang2 solat dan fail aku yang penuh dengan document penting. biasa girls kan bwk beg penuh dengan barang makeup je kannn. wat ever........[gaya aku sendiri]
kesudahannya..mak aku pun pening, dah macam-macam beg die bagi untuk aku pakai. yelah, aku tak dowh beg ladies nih. elak aku nak bawak beg pack je! bercamping lah di tempat kerja! haha! (its not funny ok) -.-' selongkar selagi mampu.....yezzzz! beg kakak ku lah jadi mangsa. pinjam ya sis ^___^ tq...

kasut..hmmm...aku punya la mencari kasut flat, yang sesuai..selongkar punya selongkar..tak jumpa jugak. maknanya apa?? TAK ADA LAH!!! so..pakai je lah wages yg ade. (tol ke aku eja ni aku pun tak sure)
nampak kurang formal..tapi..tibai je lah. ok la kot kasut tu..Insyallah.. ^___^

berkenaan baju. memang aku pakai baju kurung hari-hari. tiba-tiba teringat sesuatu. dulu, zaman dulu la. zaman diploma. pernah bercita-cita, ke kelas berbaju kurung setiap hari. nak belajar jadi perempuan sejati la konon nya. keputusan nya? MEMANG TAK LAA. ikut syarat je. isnin dan jumaat je aku pakai baju kurung tuh. sekarang. hambik kau Tiq! sila lah pakai baju kurung hari-hari. hahahahaha T_T [ketawa muka masam, macam mana tuh??]

so... physically dah ready. mentally? not really. mesti lah aku nervous sebab pertama kali nya bekerja di office. hopefully ok lah ^_*

ok bye. selamat berbuka!

1 comment:

  1. hahahaha..bestla da start..lame ag start,,,huhu...

    ReplyDelete